Energibolag

Hallå på er! Hur mår ni? 

Själv så mår jag bra! Är lite trött så här på lördagskvällen men har precis hällt upp ett glas energidricka så det ska nog ordna upp sig. Ska testa en ny sort som heter Lumo Energi. Har ni testat?

Jag fick många gratulationer och hejarop efter att jag berättade om Viktor min pojkvän. Förra veckan var vi i Norrland och hälsade på hans familj, vilket var så himla mysigt! Jag var suuuupernervös innan och ville verkligen att dom skulle få ett bra första intryck av mig, men när vi väl kommit dit gick allt som på räls. Dom är verkligen hur härliga som helst!

Vi gick på tur (fjällvandring) en dag, åkte ut på fjället med 4-hjulingen en dag, var ute och fiskade en dag och resterande tid myste vi i deras hus med kortspel, film och god mat. Kommer leva på den veckan länge fram över!

Vad jag har förstått på Viktor så vill han gärna flytta tillbaka till Norrland i framtiden. Vilket gör mig lite kluven. Jag har ju inte så mycket som håller mig kvar här, mer än mamma och mormor. Men å andra sidan så är det just mamma och mormor, min familj, som är viktigast för mig och jag tror inte jag skulle klara av att bo så långt bort från dom. I så fall får dom flytta med, haha! Vi får väl se vad framtiden har att erbjuda. Just nu försöker jag att bara leva i nuet och ta en vecka i sänder! 

MEN! Något som jag verkligen ser fram emot just nu är att jag och Lina, min bästa vän ska på spa om en vecka. Detta är något som vi bokade för ganska länge och jag är så taggad att det närmar sig! Förr så bodde vi på samma gata och umgicks precis hela tiden, numera så bor Lina hos sin pojkvän 1 timma bort så det blir ju inte att vi kan umgås på samma sätt. Då är sånna här tillfällen som en spa weekend guld värda för att ge näring åt relationen. 

På återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *