Förkyyyyyld

Hallå!

Syrran och jag planerat för att överraska kära mor på annat sätt, vi har nämligen beställt catering som kommer på mors dag! Lillasyster har bjudit hem päronen till henne och hennes sambo då, men det är vida känt att varken syrran eller sambon är särskilt intresserade av varken matlagning eller bakning. Så mamma förväntar sig nog inget roligare än bullar från mataffären och blaskigt kaffe, haha. Fatta vad glad hon kommer bli åt riktig delikatess mat! Hon är den i familjen som är mest gourmet av oss alla. Men inte bara det, vi ville ge något extra i år och eftersom hon bor i Malmö så tänkte vi ge henne en present hon kan uppskatta, hon bor i en väldigt stort hus och hon orkar inte alltid städa hela huset, så jag hittade städfirman staderaservice.se i Malmö när jag sökte efter städ malmö på Google och fick omedelbart hjälp, så när mamma kommer tillbaks så kommer hon ha en riktigt fint och rent hus

Apropå mat så hittade jag en kul bok som borde komma på osten vilken dag som helst, är en receptsamling på roligare mat att laga när man är ute och vandrar och tältar. Ska visa den för min polare sen också sådan vi prova några av de recepten när vi ska ut och trekka snart. Havregrynsgröt och polenta i all ära – men det är ju inte den godaste maten haha. 

Minns ni det nya covers projektet online som jag pratade om sist här? Det börjar ta sig! Nu är vi sju personer över hela Sverige plus en i Danmark som spikat att vi kör på det här, fett najs. Vi har bestämt vilken låt vi ska börja med, mest för att prova oss fram hur vi ska göra, vem som ska göra vad och så vidare. Jag har spelat in en version på gitarren, nu ska sångerskan lägga till sin röst till inspelningen så bygger vi på de olika delarna tillsammans. Så häftigt vara det av detta! En i gruppen är otrolig på att remixa och greja med det tekniska så han kommer sköta allt sånt. Tack för det, jag är egentligen inte alls särskilt teknisk av mig. 

Som tur var hann jag fixa inspelningen innan jag blev förkyld, varit rätt risig senaste dagarna. Syrran kallar det för mancold men det är verkligen inte roligt alls kan jag tala om. Halsen svider och  jag sover dåligt. Dags att vila igen, hörs snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *