Fredagsmys och presentfix

Hej på er vänner!

Hur har ni det en fredag som denna? Jag är väldigt taggad på helg! Ikväll ska jag bjuda Viktor på 3-rätters tänkte jag. Det är ju alltid mycket roligare att laga mat till någon annan! Min tanke är: Kronärtskockssoppa till förrätt, fläskfilé (såklart Svensk kött) fylld med basilika, fetaost och soltorkade tomater till huvudrätt och kladdkaka till efterrätt. Jag ÄLSKAR kladdkaka, haha! Så tänker jag att vi ska kolla på en film som jag har blivit tipsad om – Mitty heter den. Har ni sett den?

Imorgon har vi tänkt ta med oss matsäck och gå en vandringsled med hunden. Vi alla tre gillar ju att vara ute i naturen och nu är det ju så himla fina färger ute, så då får man passa på!

Det finns ett friluftsområde ganska nära här och där har dom byggt en höghöjdsbana som jag är lite sugen på att testa. Det verkar så jäkla kul! Jag är ju dock lite höjdrädd så det är väl det som bromsar kanske. Men å andra sidan så måste man ju utmana sina rädslor för att kunna utvecklas!

Hur som! Dagens planer innefattar handling inför kvällen. Har även tänkt att jag ska vara ute i god tid och fixa en present till farsgubben inför farsdag som börjar närma sig. Det är allt för många gånger som man har kommit på det i sista sekund och köpt ett par strumpor och en trisslott typ. Så nu tänker jag att det ska vara en mer påtänkt present. Hittade faktiskt en hemsida som heter brandsforfans.se som säljer olika spritsorter med fina etiketter och teman utifrån olika rockband. Det hade ju passat pappa! Speciellt Rollings stones och Pink Floyd vet jag att han lyssnar mycket på. Som jag förstod det så beställer man på deras hemsida och hämtar sedan ut på ens lokala systembolag.

Få ta en tur på stan och se om jag kommer på något annat, annars känns det som en riktigt bra farsdagspresent!

På återseende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *