Grannarna

Tjena!

Äntligen hyfsat frisk igen från förra veckans förkylning! Alltid lite av ett halleluja moment när man känner sig frisk efter sjukdom. Även om det så bara är mancold som syrran påstår, haha. Var i grevens tid också som jag repade mig för helgens planer är att hjälpa grannarna med att renovera fasad, vi ska slipa bort den gamla färgen och fixa dit ny. 

Ska bli najs med lite hederligt kroppsarbete och alltid kul se praktiska resultat av ens arbete. Drömmer om att ha ett eget hus i framtiden och greja med det, bygga om o sånt. Så bra börja lära mig redan nu hur man gör.

Grannarna har varit så omtänksamma mot mig sen jag flyttade hit, de har liksom tagit mig under sina vingar, som mamma brukar säga. Rätt ovanligt nuförtiden här i Sverige, lite tråkigt tycker jag, varför säger vi inte ens hej till de vi ser (eller i alla fall hör!) varje dag. Man måste ju inte bli bästa vänner men ändå schysst känna till varandra och kunna fråga om hjälp med att borra eller vattna blommorna. De vattnade mina blommor när jag var hemma sist och var så gulliga att de lämnat en kaka till mig att mumsa på när jag kom hem. Så känns fint att kunna hjälpa dom tillbaks nu.

Förresten, jag glömde ju att berätta hur det gick sen med den där dejten! Jodå den var trevlig och tjejen var söt och rolig. Vi sågs en gång till sen men kände båda att det inte skulle bli något mer än så. Hon skrev först att hon inte känner att det klickade, först blev jag lite ledsen men egentligen höll jag ju med henne, hon var schysst men inte the girl of my dreams om man säger så. Nu har jag åtminstone provat på det här med att dejta och då blir det nog inte lika nervöst inför nästa tjej, det säger min kompis åt mig.

Fast har inte bokat in någon ny dejt än, har varit fullt upp med att vara sjuk och greja med nya musikprojektet och jobbet och… ja, allt. Som ni märker blev det alltså inte av att jag åkte ner till familjen på mors dag, främst för att jag blev sjuk men hade i ärlighetens namn inte åkt ändå, fel läge nu med pandemin. Syrran berättade och visade foton på cateringen som vi hade beställt, morsan blev superglad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *