Nya projekt

Halloj! 

Hoppas ni har det bra allihopa. Fint här, har haft en riktigt najs långhelg över kristi himmelsfärdsdag i torsdags och fick en ledig klämdag i fredags. Ni kan aldrig gissa vad jag spenderat helgen med – eller haha det kan ni nog, spelat spelat och återigen spelat massor. Även tagit en härlig dagstur med en polare utmed en vandringsled en bit, kliade i oss båda att tälta. Så det planerar vi för att göra snart och siktar på att vara ute minst tre nätter då. Gött att komma ut innan turistsäsongen drar igång också. 

Mamma och pappa har äntligen blivit vaccinerade nu, pappa har fått bägge sprutorna, mamma får sin andra imorgon. Så snart ska vi kunna hälsa på varandra igen, som vi längtar! Saknar dom, kanske ännu mer nu när det inte är lika välkommet att resa heller, innan fanns ju alltid möjligheten liksom att spontant åka ner eller upp – även om det inte hände så ofta. Jag åkte däremot nerkom överraskning till pappas födelsedag för drygt ett år sedan, wow vad glada de blev! Bästa present någonsin sa han att det var. 

En annan stor grej som hänt i familjen är att lillasyster och hennes sambo har köpt lägenhet! Båda har fått låna lite från sina respektive föräldrar, det är minsann en dyr historia att köpa lägenhet i Göteborg. Syrran är helt i extas och det är visst rätt bråttom med hela flytten också så jag har lovat att hjälpa till så gott jag kan härifrån. Ska därför leta reda på ett bra elhandelsavtal göteborg och kika på olika bredband åt dom. Hade velat åka ner och hjälpa till med flyttlasset men well, det kom en pandemi i vägen. Jävligt tröttsamt med pandemin nu måste jag allt säga men vad gör man, förr eller senare går det över som det mesta annars – är min melodi i alla fall. 

Tillbaka till musiken! Har ju glömt berätta för er om ett projekt jag har på g med ett naja gäng jag träffat på olika sidor online – vi vill göra ett album tillsammans där vi slår våra kloka huvuden ihop och lyfter fram (än så länge) okända talanger. Tanken är att det ska bli ett slags kollektivt projekt, men vi bollar fortfarande ideér. Sjukt spännande! Vi har redan kommit fram till några låtar som vi är sugna på att göra covers på, jag har faktiskt börjat spela på en av dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *