Perfekt lördag

Hej vänner! Hur har ni det en lördag som denna? Jag och Viktor har ätit hemmagjord pizza och nu sitter vi i soffan framför en Harry Potter-film. Jag har mina fötter i hans knä (som han motvilligt masserar, hehe) och datorn i knät. På bordet står några ljus tända och vi har till och med behövt tända några lampor eftersom det murriga vädret gör det ganska mörkt, trots att klockan bara är 21. Det var en lite snabb nulägesanalys!

Imorgon har vi tänkt gå en morgonpromenad och traska förbi bageriet för att köpa nybakade frallor. Hur gott?! Det kallar jag vardagslyx! På eftermiddagen ska vi hälsa på mormor och berätta om vårt besök i Norrland. 

Förresten, har ni tittat något på OS? Damlandslaget är ju helt fantastiska!! Man blir så stolt att man spricker! Vilka tjejer va! När jag tittar på fotboll på tvn så saknar jag tiden då jag själv spelade. Vi hade sån go sammanhållning i laget, galna minnen från fotbollsläger och det gav vänner för livet. Dessutom mådde man ju väldigt bra av träningen. Jäklar vilken bra kondis man hade på den tiden, haha! 

Jag har precis skaffat mig en aktivitetsklocka så nu är jag helt besatt av att tracka steg, puls och hur jag sover. Det är väldigt roligt och intressant tycker jag! Jag försöker att komma upp i 10 000 steg varje dag, därav vår morgonpromenad imorgon, hehe. Dessutom vet jag att jag sover bättre när jag rör mer på mig, så win win helt enkelt! Man lär ju känna sin kropp på ett helt annat sätt när man kollar sånt här. Sömnen tycker jag är extra intressant efter det är så mycket som påverkar den. Jag försöker att inte dricka något kaffe efter kl 16, lägga ifrån mig mobilen en stund innan jag ska sova och läsa lite i en bok innan jag somnar. Det har jag märkt gör lite skillnad i alla fall! 

Nu nyper Viktor mig i tårna för han tycker att jag ska lägga ifrån mig datorn och fokusera på filmen.

Vi hörs snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *