Snabb fråga!

Hörrni! En snabb fråga: hur funkar det här med betalterminal? Alltså en sån där dosa man kan betala med kort med. Har förstått att det finns både integrerad eller fristående kortterminal och att det går att koppla ihop med Klarna Banken eller Swish och annat smidigt. Frågar åt en kompis alltså, haha så ni inte börjar undra om jag ska starta eget företag. 

Min kompis hjälper sin pappa med hans kiosk, men pappan har nyligen opererat hjärtat så egentligen borde han inte jobba alls. Men vad gör man som egenföretagare? Det går ju inte att bara sjukskriva sig från en sådan verksamhet, nä nä då skulle det gå i konkurs av all utgifter och förlorade inkomster. Så tufft för honom! Hela familjen engagerar sig, de turas om att hjälpa till i kiosken och packa upp varor och ordna med andra saker som behövs. Nu har deras kortterminal börjat krångla, därav frågan. 

Kompisen är även den som tjatat på mig att skaffa Tinder, så det har jag sysselsatt mig med senaste dagarna. Lite ovant i början att bara döma folk på utseendet och ibland några ord men efter ett tag kom jag in i det, swipeandet som alla pratar om. Skönt att man inte ser hur många som swipeat nej på en själv haha. Har förstått att många inte tar det så seriöst heller så jag försöker också vara chill. Snackar lite med några tjejer, men de flesta försvinner rätt fort, hallå liksom, varför börja prata och matcha om de ända inte tänker prata mer med en eller gå på dejt. 

Jaja, har i alla fall en tjej där på gång som verkar intressant! Ska nog ses i helgen, pirrigt och spännande på samma gång. Hon gillar också musik, vilket nästan är ett måste om man ska funka ihop med mig haha. Hon spelar piano och sjunger, wow vilken dröm om jag träffade nån att musicera ihop med! Okej, chill var det, lol. 

Funderar på vad vi ska göra, om det är bäst med en öl på uteservering eller om man borde göra något mer aktivt ihop, typ bowla kanske? Måste kolla om det ens är öppet på bowlinghallen. Min kompis tycker jag är lite fånigt nervös inför det hela, men han har alltid haft lätt för sig med tjejer. Jag ägnade mig mest åt musiken jämt så inte rikligt haft tid för sånt än, men nu känner jag mig redo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *