Tälta nästa

Tja! 

Nu så har bägge päronen blivit vaccinerade med två sprutor vardera, gött. Så nu kan vi på riktigt börja planera för deras besök hit om några veckor. Lovade kära mor att kolla upp allting hur det fungerar med tåg och om det behövs en antigens diagnostic, alltså ett negativt snabbtest för att se så de inte har blivit smittade ändå av covid, men jag undrar om det även visar om de skulle råka vara smittbärare? Hmm, får googla lite till… 

Kan berätta att helgens projekt med att hjälpa grannarna att renovera gick strålande! Däremot har jag träningsvärk idag och lite öm nacke, haha vilken tönt jag har är, borde väl börja träna på gym som alla andra hurtbullar gör jämt – men det skulle ju ta tid ifrån mitt musicerande vilket jag absolut inte vill offra. Får räcka med att jag cyklar till jobbet och annars om det är inom rimligt avstånd. Men nu har jag inte hunnit spela på tre dagar. Det är nu man skulle bott i hus så man kan spela mitt i natten utan att någon granne störs. I och för sig låter nog inte gitarr lika mycket (eller störigt om man inte är proffs) som en bastuba eller fiol, haha. Bodde granne ett tag med en barnfamilj vars döttrar skulle lära sig att spela fiol, fy fan öronen blödde varje dag. Ibland var jag nära att kasta ut både ungarna och fiolerna åt helskotta när de gnisslade som värst. Fattar inte hur musiklärare pallar nybörjare!

I helgen ska min polare och jag äntligen ut och tälta så det fixar jag inför. Vi har hittat kul recept i min nya bok som vi ska prova och jag har även pluggat på lite (ok erkänner, mamma skickade en lista) om ätliga vilda växter som vi kan dryga ut maten med. Borde inte vara så krångligt – nässlor, maskrosor och björk finns väl överallt. Tydligen är de fullproppade med vitaminer och annat nyttigt så vi kör på det. Vette tusan dock om jag kommer komma ihåg vad som är kirskål och våtarv så det kanske vi skippar, onödigt att förgifta oss själva till fjälls haha. 

Vi anser oss nämligen lite smartare än knäppgökarna som en helikopter fick hämta högst upp på Kebnekajse för ett tag sedan, grabbarna som knappt hunnit bli myndiga hade alltså vandrat i bara tygskor och inte packat tillräckligt med förnödenheter. Jävla puckon säger jag bara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *