Viktor och Lea <3

Hallå! 

Jösses att sommaren snart är slut allaredan, haha tiden går verkligen fortare när man är äldre – och jag är ju inte såå gammal än så hur fort kommer inte tiden susa om sisådär femtio år?! Tiden känns nog som den flyger för att jag är nyförälskad också, eller rättare sagt varje minut utan Viktor går långsamt, men tiden tillsammans försvinner i ett nafs. 

Så himla glad för Viktor!! Igår sa vi de magiska tre orden till varandra… “jag älskar dig”… det kanske är lite tidigt men det föll sig liksom naturligt och bara hände – precis samtidigt som vi höll på med disken efter en god middag, haha inte så romantiskt kanske. Sen somnade vi bägge i soffan framför en film så vaknade med lite nackspärr idag. 

Nu är han iväg i två dygn på resa med sina syskon så jag saknar honom alla redan lite men har fått väldigt mysigt sällskap ändå – hans lilla gråblåa pittbull. Trist att folk har så mycket fördomar om pitbull hundar, de flesta är snälla och faktiskt mycket sötare än man tror – som vanligt tror jag det mest handlar om hur ägaren är för att påverka hur hunden är. Och med en så fin person som Viktor är det ju klart att hans hund blir minst lika fin (nämnde jag att jag är kär?! hahaha). Lea, som hunden heter, har en rolig grej för sig som tydligen är rätt vanligt för såna hundar – hon gör små piruetter av lycka när det är matdags, HUR gulligt på en skala?! Sedan buffar hon en milt som tack för maten när har slickat skålen ren. 

Så nu sitter jag och googlar på hundsele, vill ge både henne och Viktor en liten present som uppskattning för att de finns. Och dagdrömmer om att bli sambos med Viktor så vi slipper vara ifrån varandra för länge och dela vardagen och ha Lea nära hela tiden… åååååååhhh. Okej, en sak  i taget som mamma brukar säga. Ska bestämma mig för vilken hundsele och klicka hem den, sen är det nog dags att gå ut med Lea igen, tog bara en kortare promenad imorse så dags för en längre runda nu. Funderar på löpspåret i skogen en bit bort, alltid skönt komma ut i naturen och då kan jag ha det långa kopplet så hon får springa lite. Tänk att en liten vovve och en människa kan göra en så glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *